Nieuws
Over ons
Loopclinic
Trainingen
Duurlopen
Loopagenda
Contact
Ledeninformatie
Sociale Media

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Ledeninformatie

Vrijblijvende proeftrainingen

Wil je wel lid worden van de Loopgroep Zuidhorn (LGZH), maar weet je niet zeker of het wat voor je is? Kom dan eens naar een training. Je kunt drie keer vrijblijvend met ons meelopen maar je moet je wel even aanmelden via secretaris@loopgroep-zuidhorn.nl.

Atletiek Unie

Verzekering
Als lid van LGZH ben je automatisch ook lid van de Atletiek Unie. Dit betekent dat je tijdens trainingen en verenigingsactiviteiten een aansprakelijkheidsverzekering hebt.

Deelname aan wedstrijden en recreatie lopen
Soms krijg je als Atletiek Unie lid korting bij de voorinschrijving van een wedstrijd of recreatie loop. Met je wedstrijdlicentie heb je meestal exclusief toegang tot het wedstrijdvak (als dit er is). Hierdoor krijg je een gunstiger startpositie maar je hoeft er dus niet heel hard voor te kunnen lopen.

Contributie

De contributie bedraagt € 70,- per jaar en wordt (bij voorkeur) per automatische incasso geïnd in twee termijnen. Daarnaast wordt in één termijn de jaarlijkse Atletiek Unie-bijdrage geïnd. Deze bedraagt voor 2024 € 20,00. Een wedstrijdlicentie kost € 27,00 extra. Leden die geen gebruik maken van automatische incasso betalen hiervoor per jaar € 7,50 administratiekosten: het bankrekeningnummer is NL18RABO0318226855 t.n.v. Loopgroep Zuidhorn.

Nieuwe leden betalen eenmalig € 8,85 aan administratiekosten voor de Atletiek Unie-inschrijving. Als je tussen 1 oktober en 31 december lid wordt betaal je nog 25% van de basiscontributie en wedstrijdlicentiekosten van de Atletiek Unie.

Wil je een wedstrijdlicentie, of wil je er juist vanaf, geef dit dan door aan de ledenadministratie. Na verloop van tijd ontvang je een nieuw Atletiek Unie-pasje, met daarop je nieuwe categorie. Je bondsnummer blijft hetzelfde.
Ieder lid ontvangt een digitale ledenpas van de Atletiek Unie.

Gedragscode

Omdat een gezellige en veilige vereniging willen zijn hanteren we een gedragscode. Een ieder die deelneemt aan activiteiten van Loopgroep Zuidhorn houdt zich hieraan.

Wil je nu lid worden?

Klik dan hier en vul het online inschrijfformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk na inschrijving een bevestiging van de ledenadministratie. Krijg je dit niet, stuur dan een mailtje naar penningmeester@loopgroep-zuidhorn.nl.

Adreswijzigingen en e-mailwijzigingen

Ga je verhuizen of krijg je een (nieuw) e-mailadres, wijzig je gegevens dan op de Mijn Profiel pagina. De ledenadministratie krijgt automatisch bericht van jou wijziging.
De ledenadministratie brengt de Atletiek Unie op de hoogte van de wijzigingen.

Opzeggingen

Het lidmaatschap geldt voor tenminste een half kalenderjaar. Een uitzondering hierop is het geval waarin iemand zich in de loop van het kalenderjaar aanmeldt; dan start het lidmaatschap op de datum die op het aanmeldingsformulier is aangegeven.

Wil je geen lid meer zijn, geef dat dan aan door dit formulier in te vullen. Indien je halverwege het jaar je lidmaatschap opzegt, krijg je geen restitutie van de Atletiek Unie-bijdrage, aangezien de loopgroep verplicht is deze voor elk lid voor een heel jaar af te dragen.

Lidmaatschap beëindigen per 1 juli, dan opzeggen voor 15 juni. Wil je het beëindigen per 1 januari, opzeggen voor 15 november!

 


Privacy & Disclaimer voor het laatst gewijzigd op 2020-11-12 20:43:29