Nieuws
Over ons
Loopclinic
Trainingen
Duurlopen
Loopagenda
Contact
Ledeninformatie
Sociale Media

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Trainingen

Om mee te kunnen trainen is een beetje uithoudingsvermogen wel gewenst. Ben je in staat om 10 minuten rustig te hardlopen zonder buiten adem te raken dan ben je zeker welkom op onze trainingen. Je mag gratis 3 keer met ons meetrainen.

Lukt het je nog niet om rustig te hardlopen zonder buiten adem te raken en wil je beginnen met hardlopen dan kun je je aanmelden bij één van onze clinics. Kijk dan onder de rubriek `Loopclinic`.

De training gaat als volgt:

We beginnen met een warming up. Dit betekend dat we eerst ongeveer 10 minuten rustig inlopen, hierna doen we verschillende rek- en stretch oefeningen gevolgd door zgn loopscholing. Daarna volgt de kerntraining. Deze bestaat uit verschillende trainingsvormen zoals interval, fartlek of duurlooptraining. Uiteindelijk eindigen we elke training met een cooling down.

Tijdens elke training worden meerdere trainingsvariaties aangeboden, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

Verzamelpunt

We verzamelen voor de trainingen in Zuidhorn bij Fysiotherapie Hooiweg aan de Hooiweg 2.

De trainingsmomenten zijn:

  • maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur: Mirjam Eefting + assistent trainers
  • dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur: Rins Herder
  • woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur: John Boersma
  • vrijdagochtend van 8.30 tot 10.00 uur: Wiebe Kloppenburg

Vakantiestop

We trainen praktisch het hele jaar door. Alleen in de bouwvakvakantie en op officiële feestdagen zijn er geen trainingen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om met andere lopers een loopje te organiseren, als er geen officiële training is.

Per e-mail en tijdens de trainingen worden de data waarop trainingen komen te vervallen doorgegeven aan de leden.

NB Hoewel onze trainers zo zorgvuldig mogelijk te werk gaan, geschiedt deelname aan de trainingen uiteraard geheel op eigen risico.

 


Privacy & Disclaimer voor het laatst gewijzigd op 2020-11-12 20:43:29