Nieuws
Over ons
Loopclinic
Trainingen
Duurlopen
Loopagenda
Contact
Ledeninformatie
Sociale Media

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Privacyverklaring

Welke persoonsgegevens heeft Loopgroep Zuidhorn
Loopgroep Zuidhorn kan persoonsgegevens van je verwerken omdat je lid bent van de vereniging, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van het aanmeldformulier op de website aan de Loopgroep Zuidhorn hebt verstrekt.

Waarom Loopgroep Zuidhorn je gegevens nodig heeft
Loopgroep Zuidhorn verwerkt je persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen. Zowel telefonisch of per e-mail of per post. Dit om informatie te delen o.a. mededelingen van het bestuur, nieuwsberichten of uitnodigingen.
Daarnaast kunnen alle op de website ingelogde leden hun informatie zien zoals zij ook de informatie van andere leden kunnen zien (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, pasfoto)

Hoe lang bewaart Loopgroep Zuidhorn je gegevens
Loopgroep Zuidhorn bewaart je persoonsgegevens in haar ledenbestand. Je persoonsgegevens worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk. Je gegevens worden niet langer dan twee jaar na beëindiging van het lidmaatschap bewaard. Daarna worden zij geanonimiseerd t.b.v. diverse statistische gegevens.

Delen van je persoonsgegevens met anderen
Omdat ieder lid van Looproep Zuidhorn verplicht is om lid te zijn van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) worden alleen die persoonsgegevens verstrekt aan de KNAU die noodzakelijk zijn voor het lidmaatschap van de KNAU.

Gegevens inzien of aanpassen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kan je doen door in te loggen op de website bij Mijn Profiel.

Beveiligen
Loopgroep Zuidhorn neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van de Loopgroep Zuidhorn maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Loopgroep Zuidhorn verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met de Loopgroep Zuidhorn op via Secretaris Looproep Zuidhorn

Loopgroep Zuidhorn is als volgt te bereiken:
Postadres: Postbus 46, 9800 AA Zuidhorn
Mailadres: info@loopgroep-zuidhorn.nl
Website: www.loopgroep-zuidhorn.nl

 


Privacy & Disclaimer voor het laatst gewijzigd op 2020-11-12 20:43:29