Nieuws
Over ons
Loopclinic
Trainingen
Duurlopen
Loopagenda
Contact
Ledeninformatie
Sociale Media

 

Alleen voor leden:
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?

Wat je moet weten over het lidmaatschap

Vrijblijvende proeftrainingen

Wil je wel lid worden van de Loopgroep Zuidhorn, maar weet je niet zeker of het wat voor je is? Kom dan eens naar een training. Je kunt drie keer vrijblijvend met ons meelopen.

De trainingsmomenten zijn:

  • maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur; trainer Dirk Schipper.
  • dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur twee trainingsgroepen. Trainers Peter Disseldorp voor de ene groep en Kees Afman traint de ‘instapgroep’.
  • woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur; trainer Coos Datema.
  • donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in Oldehove; trainer Michael van Agteren.
  • vrijdagochtend van 8.30 tot 10.00 uur; trainer Wiebe Kloppenburg.
NB: Als beginnend loper word je aangeraden te starten in de instapgroep. Kun je al tussen de 5 en 10 kilometer redelijk gemakkelijk hardlopen, dan kun je bij alle groepen aansluiten.
Tijdens elke training worden meerdere trainingsvariaties aangeboden, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen.

Vertrek

We verzamelen voor de trainingen in Zuidhorn per 1 juni 2019 bij Fysiotherapie Hooiweg aan de Hooiweg 2.

Op de donderdagavond wordt gestart vanaf locatie Sporthal de Kooi in Oldehove.

Voordelen lidmaatschap KNAU (Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie)

Verzekering
Via het KNAU lidmaatschap heb je tijdens trainingen en verenigingsactiviteiten een aansprakelijkheidsverzekering. Een ongelukje kan natuurlijk overal gebeuren, maar dat leidt dan niet tot financiële tegenvallers.

Kortingen
Bij veel gespecialiseerde hardloopwinkels, zoals RunX in Groningen, krijg je als lid van de KNAU / Loopgroep Zuidhorn korting op sommige andere artikelen.

Deelname aan wedstrijden en recreatielopen
Als KNAU-lid krijg je vaak kortingen bij voorinschrijving. Als je een wedstrijdlicentie hebt krijg je meestal exclusief toegang tot het wedstrijdvak (als dit er is). Nog iets over hoe je een wedstrijdlicentie kunt aanvragen.

Contributie

De contributie bedraagt € 70,- per jaar en wordt (bij voorkeur) per automatische incasso geïnd in twee termijnen. Daarnaast wordt in één termijn de jaarlijkse KNAU-bijdrage geïnd. Deze bedraagt voor 2018 € 17,45. Een wedstrijdlicentie kost € 23,55 extra. Leden die geen gebruik maken van automatische incasso betalen hiervoor per jaar € 7,50 administratiekosten: het bankrekeningnummer is NL18RABO0318226855 t.n.v. Loopgroep Zuidhorn.

Nieuwe leden betalen eenmalig € 7,70 aan administratiekosten voor de KNAU-inschrijving. Als je tussen 1 oktober en 31 december lid wordt betaal je nog 25% van de basiscontributie en wedstrijdlicentiekosten van de KNAU.

Bij de meeste loopevenementen heb je geen wedstrijdlicentie nodig, je loopt dan als recreant. Het voordeel van een wedstrijdlicentie is dat je soms een gunstiger startpositie hebt dan de recreanten en dat je wordt opgenomen in de officiële uitslagen. Je hoeft er dus niet heel hard voor te kunnen lopen.

Wil je een wedstrijdlicentie, of wil je er juist vanaf, geef dit dan door aan de ledenadministratie. Na verloop van tijd ontvang je een nieuw KNAU-pasje, met daarop je nieuwe categorie. Je bondsnummer blijft hetzelfde.
Ieder lid ontvangt een digitale ledenpas van de KNAU.

Wil je nu lid worden?

Klik dan hier en vul het online inschrijfformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk na inschrijving een bevestiging van de ledenadministratie. Krijg je dit niet, stuur dan een mailtje naar penningmeester@loopgroep-zuidhorn.nl.

Adreswijzigingen en e-mailwijzigingen

Ga je verhuizen of krijg je een (nieuw) e-mailadres, wijzig je gegevens dan op de Mijn Profiel pagina. De ledenadministratie krijgt automatisch bericht van jou wijziging.
De ledenadministratie brengt de KNAU op de hoogte van de wijzigingen.

Opzeggingen

Het lidmaatschap geldt voor tenminste een half kalenderjaar. Een uitzondering hierop is het geval waarin iemand zich in de loop van het kalenderjaar aanmeldt; dan start het lidmaatschap op de datum die op het aanmeldingsformulier is aangegeven. Wil je geen lid meer zijn, geef dat dan aan door dit formulier in te vullen. Indien je halverwege het jaar je lidmaatschap opzegt, krijg je geen restitutie van de KNAU-bijdrage, aangezien de loopgroep verplicht is deze voor elk lid voor een heel jaar af te dragen.
Lidmaatschap beëindigen per 1 juli, dan opzeggen voor 15 juni. Wil je het beëindigen per 1 januari, opzeggen voor 15 november!

 


Privacy & Disclaimer voor het laatst gewijzigd op 2020-11-12 20:43:29